2010. november 8., hétfő

Gyümölcstorta tésztája

Hozzávalók: 7,5 dkg. margarin, 7,5 dkg porcukor, 15 dkg. liszt, 2 tojás, 1 kávéskanál sütőpor, 2 evőkanál tejfölt 1 csipet só.
Elkészítése: A hozzávalókat jól összedolgozzuk ,  legalább 10 percig keverjük, majd a kivajazott lisztezett gyümölcstorta formába öntjük. Előmelegített sütőben 200 fokon 20'.

Amikor megsült és már kihűlt a tészta tehetünk rá pudingot és arra bármilyen gyümölcsöt vagy egyéb ízesítést!
                                                                            *
                                                                             
A recept  megegyezik a fent leírtakkal csupán most 1 evőkanál lisztet  elvettem és helyettesítettem 1 evőkanál kakaóporral.
                                                                             *

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...