2011. május 2., hétfő

Hamis fasírt

                                                                              

Hozzávalók: 2 db. zsömle , 2 db. tojás, vöröshagyma, petrezselyem ,bors, só, majoránna,1 cikk fokhagyma,kevés pirospaprika, kevés prézli.
Elkészítés: A zsömlét beáztatom majd kinyomkodás után 2 db. tojást apróra vágott megdinsztelt hagyma(izlés szerinti mennyiségben) , összevágott petrezselyem, bors, só, kevés majoránna, kevés pirospaprika,1 cikk fokhagyma/ összezúzva/  hozzáadásával összegyúrom  és pogácsát formálok belőle prézliben megforgatom, majd bő olajban kisütöm.
Főzelékhez, vagy  sült krumplihoz is nagyon finom!
Előfordult olyan is hogy megszáradt kenyérből készítettem és azzal  is nagyon finom volt!
                                                                             

5 megjegyzés:

Juci írta...

Nagyon ötletes!
Ki fogom én is próbálni, az biztos !

Heni írta...

Köszi, szuper ötlet!

Éva írta...

Heni:Örülök hogy tetszik!

Borso írta...

Ezt én is kipróbálom, szuper egyszerűnek tűnik és nincs benne hús se.:) Eddig csak cukkiniből meg padlizsánból csináltam fasírtot.

Éva írta...

Borso: Remélem fog ízleni neked is!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...