2012. december 17., hétfő

Bursen-sajt házilag

                                                                                     
Hozzávalók: 15 dkg. margarin, 20 dkg juhtúró, 2 db. tejszínsajt,  fokhagymakrém , snidling vagy petrezselyem.
Elkészítése: a felsoroltakat jól összedolgozzuk és hűtőben állni hagyjuk hogy jól összeérjenek az ízek.

Ui: Fokhagyma helyett lehet tenni: bors, paprika, vöröshagyma. Fele mennyiségből és petrezselyemmel készítettem most !

9 megjegyzés:

Okki írta...

Hmmm, ez nagyon finom lehet, főleg a fokhagymás változat. :)

Éva írta...

Okki: Nagyon finom, én most azt csináltam petrezselyemmel!

Katalin írta...

Milyen egyszerű, és mégis nagyon fincsi lehet :)

Panna írta...

Jó kis reggeli! :)

Gerdi írta...

Azt hittem, házi sajtot fogsz készíteni:-) De ez még jobb, csak összekavarom, s kész a finomság.

hankka írta...

Milyen finom kis krémsajt! :) Juhtúrós, fokhagymás, jöhet! :)

Kovács Janka írta...

Ez a kedvenc sajtom, csakis fokhagymásan:)

HajniZoli írta...

Nem tudtam milyen a Bursen sajt, de most már tudom. Finom kence reggelire, vacsorára.

Éva írta...

Katalin: Nagyon finom!
Panna:Egy kicsit reggelire egy kicsit vacsorára!:-)
Gerdi: Ez így egyszerűbb könnyen elkészült!
hankka:Nagyon finom! Kis kóstolót küldök neked jó?:-)
Kovács Janka: Örülök hogy szereted, én csak most ismerkedtem meg vele ízlik nagyon!
HajniZoli: Érdekes mert én ezt már nagyon régen beírtam a blogomban még mikor elkezdtem a blogot írni és akkor még fotókat nem tettem fel.Azt vettem észre hogy milyen sokan nézegetik ezt a receptemet.Gondoltam akkor már csak elkészítem !:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...