2013. április 28., vasárnap

Sonka sajttal göngyölve-rántva

                                                                                 
Hozzávalók:  10 dkg. sonka, 15 dkg.sajt, kevés mustár,   panírhoz: 1 db tojás, liszt, prézli, olaj a sütéshez.
Elkészítése:  A sonka szeletet vékonyan megkentem mustárral  majd  rápakoltam a vékonyra felszeletelt sajtot és felgöngyöltem  egy fogpiszkálóval ferdén beleszúrtam. Meghömpörgettem lisztbe majd felvert tojásmasszába végül prézlibe és forró olajban kisütöttem. Mikor már kihűlt akkor kiszedtem a fogpiszkálókat rizibizivel és savanyúsággal  ettük .
Ui: parizelt szerettem volna a mai napon rántani , de mivel  most  akciós  volt a sonka , gondoltam  kipróbálom ezt és nem bántam meg mert nagyon finom lett!

9 megjegyzés:

Csilla Andi írta...

Szuper! Gyors és ötletes. És még olcsó is!

HajniZoli írta...

Nagyon jó! Gyors finomság.

Flóra írta...

Ez most jól esett volna! 19.00-kor értünk haza és üres volt a hűtő...nem volt aki főzzön mára.
Fincsi lehet!
Minden jót!

Hankka írta...

Nagyon jó ötlet, viszem is! :) Szerintem még főzelékekre feltétként is teljesen jó! :)

Kati írta...

De jó ötlet:)

Elisabeth Foodandthrift írta...

Ez a finom gönngyölt sonka is nagyon ötletes, és tényleg finomnak hangzik, és néz ki!

marisz57 írta...

Ez is utánozandó !

Éva írta...

Csilla Andi köszi!
HajniZoli köszi!
Flóra látod látod nem szóltál küldtem volna szívesen! Köszi!
Hankka köszi. Biztos hogy főzelékhez is finom lehet!
Kati köszönöm!
Elisabeth köszönöm!
marisz57 köszi!

Gabriella írta...

Hűha, ez nagyon finom vasárnapi ebéd volt Éva! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...